Rioolinspectie tegen vervelende mankementen

Heeft u problemen met uw riool in Drachten of in de buurt van Drachten? In een aantal gevallen is het zinvol, of zelfs noodzakelijk, om een gespecialiseerd bedrijf een rioolinspectie te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld bij een steeds terugkomende verstopping van uw riolering in Drachten of bij andere mankementen van het rioolstelsel. Het rioolstelsel bevindt zich voor het grootste deel onder de grond, wat het lastig maakt om snel inzichtelijk te maken wat er precies aan de hand is. de door ons aangedragen professional voert rioolinspectie uit om het rioolstelsel en de staat hiervan in kaart te brengen. Ook voor andere zaken omtrent uw riool kunt u rioolexperts inschakelen!

Camera inspectie van het riool

Indien er een steeds terugkerende verstopping optreedt in uw rioleringsstelsel in Drachten of er vermoedens bestaan dat het rioleringsstelsel andere mankementen vertoont dan is het bewijs hiervoor snel geleverd dankzij rioolinspectie. Een kleine camera wordt in het rioolstelsel geplaatst en zendt beelden vanuit de leidingen door naar een beeldscherm. Op deze manier hoeft u geen onnodig sloop- en graafwerk aan uw leidingstelsel te verrichten.

De camera is uitgerust met een TFT kleuren scherm met opname mogelijkheden zodat het mankement ook kan worden vastgelegd. Na inspectie kan naar voren komen dat er een extra periodieke reiniging moet worden uitgevoerd of dat er een aanpassing dan wel een vernieuwing noodzakelijk is. Indien reparatie of vernieuwing noodzakelijk is dan doen we een vrijblijvend gespecificeerd voorstel om op de lange termijn onnodige kosten en overlast te voorkomen.