Rioolvliegjes in uw woning in Drachten?

Zit er ergens in uw riolering een lek? Dan is de kans groot dat er niet alleen stankoverlast in uw woning ontstaat, maar dat u eveneens last krijgt van rioolvliegjes. Deze vliegjes, ook wel latrinevliegjes of motmuggen genoemd, leven namelijk normaal gesproken in het rioolstelsel. Als er bij een lek vies rioolwater en slib naar buiten stroomt, verplaatsen ook de rioolvliegjes zich naar elders in uw woning. Dit is een lastig probleem, het bestrijden van rioolvliegjes is namelijk ingewikkeld!

De rioolvlieg legt tot wel 200 eitjes per dag. Het is bij bestrijding dus essentieel dat u echt alle vliegjes aanpakt. Zelfs als er één rioolvlieg in uw woning achterblijft kan er al snel weer een plaag ontstaan. de door ons aangedragen professional helpt u gelukkig snel van uw probleem af. Neem contact met ons op via 0800 255 3733 of vul het contactformulier in om een offerte aan te vragen.

Lekkage herstellen

Om rioolvliegjes uit uw woning te verdrijven, is het belangrijk om de oorzaak van het probleem aan te pakken: het lek in uw rioolstelsel. Middels rookdetectie kunnen onze specialisten scheurtjes, breukjes en verzakkingen snel opsporen. Ook is het belangrijk om de sliblaag en viezigheid zo veel mogelijk uit uw leidingen te verwijderen, hiervoor kunnen wij het rioolstelsel schoonspuiten. Voor vragen kunt u gerust bij ons experts aankloppen. Wij helpen u graag de beste oplossing voor u te vinden en dit te realiseren. Voor het verhelpen van problemen met rioolvliegjes en andere rioolproblemen kunt u ons altijd inschakelen. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar!