U hoeft niet lang te zitten met een verstopping

Woont u in Drachten of in de omgeving van Drachten en is uw riolering verstopt? De rioolexperts van de door ons aangedragen professional verhelpen het probleem snel, vakkundig en voordelig. Wij hebben jarenlange ervaring met ontstoppen en weten dan ook precies wat nodig is voor het oplossen van uw rioolprobleem. U hoeft niet lang te blijven zitten met een verstopping van uw riolering in Drachten, wij gaan direct voor u aan de slag. Hieronder een aantal voorbeelden van werkzaamheden die wij verrichten voor onze klanten:

Ervaring met het ontstoppen van riolering

Een verstopt riool is één van de meest vervelende problemen waar u in uw woning mee te maken kunt krijgen. Sommige mensen proberen eerst om zelf de rioolbuis te ontstoppen. Dit levert echter zelden een blijvend resultaat op en bovendien loopt u kans om de buizen te beschadigen, waardoor u uiteindelijk meer geld kwijt bent aan het vervangen of herstellen van de leidingen. Laat ontstoppen daarom over aan onze professionals die dag en nacht voor u klaar staan in Drachten en omgeving.

Onze monteurs uit Drachten hebben voor het ontstoppen een servicewagen tot hun beschikking, die voorzien is van speciale apparatuur om ieder rioolprobleem te kunnen aanpakken. Zo zijn onze wagens uitgerust met moderne machines voor ontstoppen, zoals een moderne ontstoppingsmachine met een watertank en afstandsbediening, en de laatste technieken en apparatuur op het gebied van mechanisch ontstoppen, zoals veermachines met vuilfrezen. Tevens zijn alle wagens uitgerust met een riool camerasysteem en leidingdetectie apparatuur.