Uw specialist voor het aanleggen van riolering

Bouwt u een nieuwe woning in Drachten of in de buurt van Drachten? Of heeft u een aanbouw waar u riolering naar toe wilt laten leggen? de door ons aangedragen professional is niet alleen gespecialiseerd in het verhelpen van een verstopping van uw riolering in Drachten, maar is tevens uw specialist voor het aanleggen van riolering. U denkt wellicht dat dit een ingrijpende klus is, die gepaard gaat met veel hak- en breekwerk, maar dankzij onze jarenlange ervaring en moderne hulpmiddelen kunnen wij uw rioolsysteem aanleggen met minimale graafwerkzaamheden. In Drachten en in de omgeving van Drachten zijn we u graag van dienst.

Nieuwbouw en renovatie

Onze rioolexperts hebben een ruime ervaring met het aanleggen van riolering, of dit nu nieuwbouw betreft of renovatie. De keuze om uw riolering te vervangen komt vaak aan de orde als er regelmatig klachten zijn van een verstopping, stankoverlast of zelfs wateroverlast. In deze gevallen leert de ervaring dat de riolering niet meer in goede staat verkeert. Wij kunnen dit euvel opsporen door middel van camera inspectie, waardoor we de exacte plaats kunnen bepalen waar het riool vervangen moet worden.

Bij het aanleggen van riolering werken wij voornamelijk met hoogwaardige materialen. De vernieuwing van het rioolsysteem wordt door ons geheel uitgevoerd, dit houdt in dat wij ook de graaf- en eventuele breek- en hakwerkzaamheden voor onze rekening nemen. Met andere woorden: wij vervangen de riolering maar zorgen ook dat de tuin en het straatwerk in nette staat worden teruggebracht.